Over mij - Massage Therapie aan Huis

Logo Massage Therapie aan Huis
06-55724538
Ga naar de inhoud
Over Mij
Hallo! Ik vertel je graag wat over mij ... Ik houd mij al vele jaren bezig op het pad van authenticiteit en het bereiken van innerlijke vrijheid. Ik werk graag met je samen om ook jouw mogelijkheden bewust vrij te krijgen, zodat je evenwichtiger, krachtiger en ontspannender wordt.

Als gepassioneerd massagetherapeut heb ik meer dan 15 jaar met veel mensen samengewerkt:

Ik ben de grondlegger van Relax & Restore massagetherapie


Even kort... Ik ben opgeleid als Massage Therapeute, Naturophaat en Energetisch Healer. Daarnaast ben ik tevens opgeleid als Transformatie Coach en Paranormaal Coach en Genezer.

Tijdens mijn dagelijks werk als Massage Therapeute, SoulCoach & Paranormaal Healer ben ik er voor jou om je te helpen en begeleiden om je innerlijke wijsheid weer te laten zien/voelen en ervaren.

In Nederland organiseer ik naast mijn dagelijks werk ook regelmatig 1-daagse retraites, workshops of speciale healinglessen. Ik houd ervan om samen te genieten in vrouwencirkels, cacao ceremonies & baarmoeder rituals of meditatiecirkels om weer in ons hart te worden ontvangen. Ik heb ongeveer 20 jaar Taichi Quan & Yoga getraind en geef graag basis Qi Gong en yoga les tijdens mijn mini meditatie cirkels.
Tevens organiseer ik in het buitenland Exclusieve Healing Retraites. Dit doe ik samen met mijn man (of andere facilitators) met heel veel toewijding en plezier.


Mijn ervaring komt samen in onze exclusieve:

Relax & Restore Healing retraites
Speciaal voor kleine groepen...je bent van harte welkom!Zie ook onze website:

Logo MTAH
Claudia Hartendorp
06-55724538
info@massagetherapieaanhuis.nl
Terug naar de inhoud